Izrada i dizajn Web stranica

Izrada i dizajn web-a

Izrada i dizajn web stranica primarna je usluga tvrtke ShinySolutions. Izrada i dizajn u potpunosti su orijentirani vama, s uvažavanjem želja i zahtjeva klijenata. Vaše zahtjeve usklađujemo s pravilima struke za što bolji UX i UI dizajn.

Uslugom izrade i dizajna web stranica malih i srednjih tvrtki nastojimo pomoći našim partnerima u njihovom nastupu na online tržištu kako bi bili dostupniji svojim klijentima i svim zainteresiranim dionicima. Višegodišnje iskustvo u radu s klijentima i analizom njihovih zahtjeva i potreba kod manjih ili većih web rješenja, omogućava nam kvalitetno integriranje zahtjeva naših klijenata kako bi im isporučili web stranicu prema njihovim zahtjevima, a u skladu s pravilima struke.

Prilikom izrade i dizajna web stranice za vašu tvrtku koristimo sustave otvorenog koda (end. Open Source Software) kako bi našim klijentima kreirali web stranicu uz što manje troškove razvoja i održavanja. Koristeći takve sustave u mogućnosti smo raditi prilagodbe u funkcionalnostima i dizajnu kakve klijenti od nas zahtijevaju uz držanje pravila struke i sugestijama za što bolju funkcionalnost te dizajn web stranice što u konačnici povlači bolju vidljivost vašim korisnicima i privlačenje novih kupaca.

Ukoliko se radi o manjim prezentacijskim web stranicama s niskim zahtjevima vezanim uz količinu sadržaja u mogućnosti smo koristiti WordPress, ali i Drupal 8, ovisno o preferencijama klijenta. Za veće sustave koristimo isključivo Drupal 8 CMS jer na taj način imamo mogućnost prilagodbe svim zahtjevima klijenata.

Čime se razlikujemo?

  • Klijent je na prvom mjestu te u prvom redu slušamo želje klijenta, te se prilagođavamo njemu i nastojimo što preciznije replicirati zahtjeve
  • Nastojimo dati kvalitetne prijedloge i savjete za što bolju funkcionalnost i dizajn vaše web stranice
  • Vašu web stranicu nastojimo spojiti s vašom poslovnom logikom
  • Prilikom razvoja klijenti imaju mogućnost pregleda dizajna i funkcionalnosti te mogu dati vlastite komentare
  • 3 različita razvojna modela omogućavaju nam prilagodbu većim i manjim poduzetnicima, ovisno o njihovim potrebama
  • Edukacija naših klijenata uključena je u cijenu razvoja i dizajna web stranice kako bi mogli sami administrirati web stranicu ukoliko je to u zahtjevima od strane klijenta definirano
  • U slučaju većih sustava s više zahtjeva, našim klijentima kreiramo i prilagođeno korisničko sučelje za brzu administraciju i promjenu sadržaja na web-u.

Orijentirani smo na vas, uvjerite se sami u kvalitetu i stručnost naše izvedbe

Pogledajte naše reference i uvjerite se sami!