Marketing društvenih mreža

Marketing društvenih mreža

U doba društvenih mreža jedan od najvažnijih kanala promocije su upravo društvene mreže. ShinySolutions svojim klijentima nudi mogućnost marketinga društvenih mreža koji u kombinaciji s našim ostalim uslugama višestruko pozitivan efekt.

Usluga marketinga društvenih mreža koju tvrtka ShinySolutions nudi zanimljiva je za naše klijente kojima treba pomoć oko definiranja strategije, izrade profila, vođenja promotivnih kampanja i izrade sadržaja za njihove društvene mreže.

Društvene mreže postale su okosnica promocije svake današnje tvrtke, bilo da se radi o mikro, malim, srednjim ili velikim poduzećima. Razlog tome je prije svega dostupnost društvenih mreža i broj korisnika istih.

Društvene mreže najbolji su oblik za pristup vašim klijentima i kupcima, te u sinergiji s vašom web stranicom mogu polučiti izvanredne rezultate ukoliko se promociji pristupi na pravi način. Prije svega to se odnosi na prepoznavanje vaše ciljne skupine, njihovih navika, ali isto tako i prepoznavanje njihovih želja i potreba. No čak i ako prepoznate sve nabrojeno, bez dobre i pravilne strategije, ciljanog sadržaja i grafičkih i slikovnih elemenata, vrlo je teško ostvariti dovoljno dobre rezultate.

U tu svrhu odlučili smo s našim klijentima podijeliti iskustvo i mogućnost primjene znanja te ponuditi mogućnost kreiranja sadržaja, obradu slika, kreiranje profila, kampanja i svih popratnih promotivnih aktivnosti vezanih uz marketing društvenih mreža.

U tu svrhu možemo vam ponuditi:

  • Kreiranje profila na društvenim mrežama sa svim bitnim sastavnicama
  • Kreiranje sadržaja i materijala za promociju na društvenim mrežama
  • Izradu sadržaja za web ili društvene mreže
  • Integraciju i usklađivanje sadržaja, slika i promotivnih aktivnosti na web-u i društvenim mrežama
  • Pokretanje i vođenje kampanja na društvenim mrežama u ime i za račun klijenta
  • Osmišljavanje i izradu posebnih ponuda
  • Osmišljavanje i kreiranje nagradnih igara i drugih aktivnosti za privlačenje vaših klijenata
  • Brojne druge povezane aktivnosti...

Cilj je da vas vide, a zajedno možemo učiniti da vas vide oni najvažniji!