Web sadržaji

Web sadržaji

Uz mogućnosti izrade i dizajna, tvrtka ShinySolutions isto tako nudi svojim klijentima mogućnost kreiranja i upravljanja sadržajima. Vi dajete osnovne informacije i smjernice što želite postići, a ostalo prepustite nama.

Trebate web stranicu ili portal, a nemate sadržaje? Tu nastupamo mi, jer zbog višegodišnjeg iskustva našim klijentima možemo ponuditi pisanje i obradu sadržaja za prikaz na web stranici ili društvenim mrežama, ovisno o potrebi. Bilo da se radi o tekstu koji će vas istaknuti od drugih ili slikama, u mogućnosti smo napraviti ih kvalitetnijim i privlačnijim vašim krajnjim korisnicima i zainteresiranim dionicima.

Samo prisustvo na internetu u današnje doba nije dovoljno. Bilo da ste se usmjerili samo na društvene mreže ili samo na web, ukoliko svoj nastup na internetu ne gledate na cjelovit način teško da će vaša internetska kampanja polučiti uspjeh.

Kako bi pomogli našim klijentima prilikom izgradnje njihove web stranice u mogućnosti smo uz izgradnju i dizajn web-a ponuditi kreiranje sadržaja u skladu s ciljevima koje naši klijenti žele postići na internetu.

Kvalitetan web sadržaj važan je zbog vaše vidljivosti na internetskim tražilicama (Google, Yahoo, Bing...) jer zbog količine informacija na internetu, velike kompanije poput Googlea postavile su striktna pravila vezana uz sadržaje na web-u i njihovu vidljivost prilikom pretraživanja. Pravilno kreiranje i prikaz sadržaja zove se „optimizacija sadržaja za tražilice“ (eng., Search Engine Optimization ili SEO).

Ukoliko želite za vašu tvrtku izgraditi web, a niste dosad imali prilike posvetiti se načinu prezentacije na web-u, povjerite taj dio posla nama, te uz osnovne informacije o vašem poslovanju i definiranim ciljevima, možemo zajedno kreirati sadržaj koji će privući vaše potencijalne klijente upravo k vama.

Što vam nudimo u sklopu usluge?

  • Kreiranje, optimizacija, dizajn i prikaz tekstova i slika na web-u
  • Prilagodba sadržaja za web stranicu
  • Prilagodba grafičkih elemenata i slika za web stranicu
  • Mogućnost traženja i primjene slika s interneta (samo one koje su označene za slobodno korištenje te atribuciju autora).
  • Mogućnost kupnje profesionalnih slika u ime i za račun klijenta
  • Optimizacija sadržaja prema poslovnoj logici vaše tvrtke
  • Kreiranje sigurnosnih kopija svih sadržaja koji su korišteni na web stranici
  • Optimizacija sadržaja za tražilice (SEO)...

Što želite reći svojim posjetiteljima je važno, a mi smo tu da vam omogućimo da vas čuju!