Prednosti web stranice za vašu tvrtku

Izrada i dizajn vaše web stranice upravo je ono čime se najviše bavimo. Danas, u svijetu društvenih mreža, moglo bi se pomisliti da su web stranice za poslovne i druge organizacije manje bitne. No, je li doista tako? Naravno da ne. Budući da samo poslovanje na društvenim mrežama može povećati vašu dostupnost većem broju ciljanih korisnika, većinu informacija i prezentacije tvrtke obavljaju preko vlastite web stranice.

Zašto onda posjedovati web stranicu za svoju tvrtku ili startup? Prvenstveno se to odnosi na način na koji komunicirate sa svojim klijentima. Iako društvene mreže pružaju brojne mogućnosti i dalje su dosta ograničene mogućnošću prezentacije vaše tvrtke u obliku kojem vi želite. Tu nastupa prilagođeni web dizajn i način na koji se želite prezentirati vašim klijentima i kupcima. Mogućnosti su praktički neograničene i neiscrpne, a sve je prepušteno vašoj mašti i našoj domišljatosti kako što bolje prezentirati vašu tvrtku potencijalnim ili stalnim klijentima.

Prednosti web stranice vaše tvrtke brojni su, no izdvajamo neke od najvažnijih:

 • Nemate ograničene načine kako se želite predstaviti: Mnoge platforme imaju ograničenja u skladu s njihovom poslovnom logikom, ali vaša personalizirana web stranica je vaša poslovna logika. Svaki zahtjev možemo realizirati ovisno o vašem poslovanju.
 • Možete istaknuti što god želite: Moderne web stranice imaju praktički neograničene načine isticanja i promidžbe određenih dijelova poslovanja i poslovnih procesa.
 • Podatke možete dijeliti na način koji je najbolji za vaše poslovanje: Svako poslovanje ima svoju poslovnu logiku i stoga zahtijeva individualni pristup svakom klijentu.
 • Možete prikupljati podatke od svojih klijenata: Iako društvene mreže imaju brojne načine prikupljanja podataka od korisnika, web stranica nudi personalizirani način prikupljanja korisničkih podataka i prilagođenih svakom korisniku, uzimajući u obzir GDPR.
 • Možete automatizirati svoje poslovne procese: Neki, ako ne i svi poslovni procesi mogu biti automatizirani na vašoj personaliziranoj web stranici. Na primjer, ako trebate prikupiti neke podatke od svojih korisnika, to možete jednostavno učiniti na svojoj web stranici. U većini slučajeva, web stranica mora biti dizajnirana tako da pruža visokokvalitetne, točne, pravodobne i sažete informacije u svrhu informiranja čitatelja
 • Poboljšajte percepciju svog poslovanja: Prema nekim istraživanjima, 90% korisnika će provjeriti vašu web stranicu prije nego što vam pošalju email ili vas nazovu.
 • Poboljšajte percepciju svog poslovanja: Poboljšani vizualni dizajn moderne web stranice uspostavlja početnu percepciju vašeg branda, a time i vašeg poslovanja.
 • Centar vaše integrirane online prisutnosti. Najnoviji raspoloživi web standardi i web aplikacije omogućuju modernim web stranicama da budu lako i potpuno integrirane s vašom prisutnošću na društvenim mrežama (npr. Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Pinterest, Mailchimp itd.)
 • Poboljšanje poslovnih rezultata
 • Poboljšanje interesa za vlastitu tvrtku: Privlačni pozivi na akciju, obrasci za registraciju i neviđena fleksibilnost u prezentiranju putem različitih medija u kojima sudjeluju klijenti, kao što su flip knjige, web aplikacije, videozapisi, prezentacije, brošure, katalozi, blogovi i online kalkulatori ROI-a, da spomenemo samo neke od njih - pomoći će vam da generirate interes za svoje poslovanje i uočite detalje kod zainteresiranih subjekata.
 • Upotrebljivost i uvjerljivost ugrađeni u dizajn jezgre: Dobro strukturirane, uvjerljive, atraktivne moderne web stranice kojima se lako upravlja i koje koriste odgovarajuću kombinaciju medija, pružit će ugodno iskustvo pregleda. Ako je web stranica loše dizajnirana ili je teška za koristiti, posjetitelji će jednostavno otići nakon prvog klika.
 • Optimizirano za tražilice: Algoritmi tražilica stalno se mijenjaju i razvijaju. Poznavanje ključnih riječi vaše tvrtke i izrada sadržaja koji je usklađen s najnovijim zahtjevima za pretraživanje pomoći će vam da prikažete svoje najbolje karakteristike kako biste povećali interes za svoju tvrtku, njezine ponude i položaj u rezultatima pretraživanja.
 • Najnovije norme i kompatibilnost: Korištenje najnovijih standarda, kao što je W3C HTML 5, Bootstrap 3 i 4, CSS3, JS, jquery... također je vrlo važno za dostupnost i ukupnu izvedbu web stranice. Čitači zaslona, posebno za gluhe, često zahtijevaju najnovije standarde. Google može "kažnjavati" web stranice koje nisu izgrađene prema najnovijim standardima jer se time pogoršavaju performanse rezultata tražilice.
 • Zakonska usklađenost: Moderne stranice također se grade kako bi udovoljile zakonskim zahtjevima, primjerice, ispunile zahtjeve EU zakona za korištenje kolačića, zajedno s drugim zahtjevima za odobrenje, certifikaciju i sigurnost. To se također odnosi na GDPR.
 • Može se integrirati s drugim poslovnim procesima: Današnja suvremena sučelja za programiranje aplikacija i otvoreni standardi omogućuju modernoj web stranici da uistinu postane internetski prozor u vaše poslovanje i može se duboko integrirati s vašim marketingom, prodajom, opskrbom i procesima pružanja usluga klijentima.
 • Opcije koje zadovoljavaju jednostavne i složene poslovne potrebe: Moderna web stranica omogućuje dodavanje novih moćnih dodatnih značajki koje vašu web stranicu čine zanimljivijom i relevantnijom; personalizacija stranica kako bi se uskladila s potrebama određenih grupa korisnika, mikrosajtovima, predstavljajući samo sadržaj koji korisnici imaju pravo gledati i progresivno profiliranje posjetitelja za izradu podataka i usklađivanje s njihovim postavkama samo su neke od mnogih mogućnosti koje se mogu izgraditi na današnjim modernim web stranicama.

S obzirom na sve navedeno, naša je misija ponuditi našim klijentima jedinstveni dizajn web stranice, prilagođavajući korisničko iskustvo i korisničko sučelje njihovim specifičnim potrebama. Funkcionalnost web stranice jednako je važna, a naš je cilj prilagoditi funkcionalnost svakom pojedinom klijentu i njegovoj poslovnoj logici.

Ako ste zainteresirani, uvijek nas možete kontaktirati putem email-a, ispuniti kontaktni obrazac ili nas jednostavno nazvati kako bismo vam što prije mogli ponuditi okvirnu ponudu za vašu web stranicu.

Blog